Custom Search

Kenapa PKR, PAS & DAP Tidak Berakak?????

Ketiga-tiga parti politik ini sering melaungkan keadilan untuk semua, sama rata, sama rasa, atas bawah, kiri kanan, depan belakang, luar dalam akan dilayan secara saksama, tiada berat sebelah dan tidak kira tinggi rendahnya sesiapa atau mana-mana orang, bangsa atau kaum serta fahaman agama, ideologi politiknya.

 
Mendiang Teoh Beng Hock, mereka DAP,PAS dan PKR berpadu berarak atau berdemontrasi beramai-ramai disepanjang jalanraya.Mendiang A Kugan, mereka DAP,PAS dan PKR berpadu berarak atau berdemontrasi beramai-ramai disepanjang jalanraya.
Mohd Salleh bin Hamdan terkorban setelah motosikal yang ditungganginya dilanggar oleh kereta mewah Mercedes Benz yang dinaiki oleh Ahli Parlimen Batu YB Tian Chua dari arah bertentangan di KM 49 Jalan Johor Bahru-Mersing dekat Hutan Lipur Panti di Kota Tinggi pada 13 Mac 2010 lalu, tiada seorang pun para pemimpin atau penyokong dari PAS,DAP dan PKR yang keluar keatas jalanraya sebagaimana yang pernah mereka lakukan untuk mendiang Teoh Beng Hock dan juga mendiang Kugan. Kenapa???


kes pembunuhan kejam jutawan kosmetik Datuk Sosilawati serta 3 mangsa yang lain, tiada juga ada apa-apa yang kita lihat tindakan yang mungkin akan diambil oleh pihak PKR,DAP dan PAS dalam usaha mereka kononnya untuk menegakkan keadilan bagi pihak mangsa. 
 
http://hilbertmontell-anakmerdeka.blogspot.com/2010/09/kes-sosilawati-3-mangsa-bila-lagi.html

Read more...
Related Posts with Thumbnails

VisitorZ

Community Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP