Custom Search

MataDor TerTandUk

MADRID - Seorang matador, Julio Aparicio dirawat di unit rawatan rapi selepas dagunya ditusuk tanduk seekor lembu jantan di sini, kata beberapa pegawai hospital.

Aparicio yang berumur 41 tahun dihantar ke sebuah hospital selepas lembu jantan itu menusuk dagu matador tersebut yang menerobos ke dalam mulutnya.

Namun, beberapa pakar bedah berjaya membaiki semula tisu yang rosak akibat tandukan itu dan kelmarin dia dilaporkan sudah sedar semasa dirawat di unit rawatan rapi di hospital berkenaan.

Aparicio yang terkenal dengan gelaran Julito merupakan salah seorang bintang pada pertandingan laga lembu terkenal di Sepanyol, Festival San Isidro.

Read more...

NIkmat BUah Dada




ALOR SETAR: Dia sudah bergelar nenek, namun gelagatnya mengalahkan gadis muda apabila mendakwa pernah melayan lebih 20 pemandu lori yang ‘kehausan’ sejak diceraikan suami empat tahun lalu.

Janda berusia 45 tahun yang hanya mahu dikenali sebagai Ain, dari Jeniang, mengaku tidak kekok melakukan perbuatan terkutuk berkenaan kerana pernah bekerja sebagai pelayan pelanggan (GRO) di Kuala Lumpur ketika muda.


Menurut Ain, dia mula terjebak dengan aktiviti itu pada 2007 ketika salah seorang daripada pemandu lori kuari berkunjung di gerai makannya, sebelum masing-masing bertukar nombor telefon bimbit.


Katanya, pemandu lori berkenaan yang dikenalinya sebagai Zul (bukan nama sebenar) 38, mengajak Ain untuk menemaninya menghantar batu kuari di Pendang sebelum hubungan mereka menjadi ‘panas’.


“Pada mulanya, saya hanya mahu berkawan kerana kesunyian, namun pujuk rayu Zul membuatkan saya cair dan mula melangkah lebih jauh apabila Zul memperkenalkan rakan-rakannya yang lain kepada saya, termasuk Awang yang pernah disiarkan dalam Harian Metro sebelum ini.


“Suami menceraikan saya kerana mengesyaki saya mempunyai hubungan dengan lelaki lain memandangkan ketika muda saya pernah bekerja sebagai GRO,” katanya ketika dihubungi di sini, semalam.


Sabtu lalu, akhbar ini mendedahkan pengalaman seorang pemandu lori yang mengaku pernah beberapa kali melanggan janda dan isteri orang yang menemani mereka ketika menghantar barang ke destinasi yang dituju.


Dengan bayaran serendah RM30 hingga RM100, segelintir janda berusia lingkungan 40-an sanggup menjadi teman sosial atau ‘pelacur lori’ kepada pemandu lori tanah atau kontena dan lebih memeranjatkan, terdapat perempuan berstatus isteri orang yang ‘berkhidmat’ kepada pemandu lori tanpa diketahui suami mereka.


Malah, jika sedang memandu, ‘pelacur lori’ berkenaan akan melakukan aksi seks oral bagi mengelakkan pemandu mengantuk dan menjadi penghibur sepanjang perjalanan.

Sementara itu, Ain berkata, daripada kalangan 20 pemandu lori berkenaan, hanya enam menjadi pilihan kerana mereka banyak menaburkan wang dan pelbagai barangan lain seperti telefon bimbit, pakaian, minyak wangi dan juga wang untuk menyara anak-anaknya yang masih bersekolah.


Dia turut mempunyai ‘geng janda panas’ sendiri yang sebaya dengannya serta sudah mempunyai cucu dan mereka dikenali sebagai Som dan Linda yang turut sama melayani pemandu lori ke mana saja destinasi dituju.


Malah, jika pemandu lori tidak dapat ke Jeniang atau menghantar barang ke utara Kedah, Ain sanggup menunggang motosikal sejauh lebih 60 kilometer (KM) ke tempat kerja pemandu lori itu untuk menemani mereka.


Katanya, soal bayaran tidak menjadi masalah dan terpulang kepada pemandu lori berkenaan, malah dia sanggup mengeluarkan wang untuk bersama di motel atau rumah tumpangan dalam kadar masa dua jam.

Read more...

Lamunan Terhenti

Entah mengapakah hatiku bergetaran
Bila bertemu lagi oh! kekasih lama
Ku cuba selindungkan api keresahan
Namun perasaan ini berapi di dalam

Ku kira angkau sudah melupakan
Kerna itulah engkau nampak tenang
Lainlah aku walau ketika ini
Masih membara ingatanku terhadapmu


Ku singkap kenangan dulu
Sewaktu kasih berputik
Kugenggam erat tanganmu
Kau tunduk sembunyikan wajah
Namun dapat aku meneka hatimu
Sehati denganku

Lalu kau mendongak berbalas renungan
Dan dengan perlahan tangan kau lepaskan
Kau pun berlalu dalam kepekatan malam
Tinggal aku seorang

Terhenti lamunan bila ku dikejutkan
Engkau dipimpin pergi oleh seseorang
Dalam keterpaksaan kau melangkah kaki (pergi)
Namun sempat jua kau menoleh ku disini

Read more...

Kes Main JuBuR @ Bontot


Orang melarang, jangan main bontot, perbuatan itu hubungan seks di luar tabi'i, dia 'balun' juga. Orang cakap kotor, dia cakap sedap.

Maka berceramahlah Pak Haji, lelaki gay terjebak melakukan hubungan songsang tidak diterima nabi sebagai umatnya, peduli mereka tidak. Lagipun bukan semua lelaki gay beragama Islam.

Beberapa premis bertopengkan spa dan pusat urut di Kuala Lumpur dikesan menjalankan operasi serampang 2 mata, pekerja mengurut, pada masa sama menawarkan khidmat seks sesama lelaki. 999 berjaya merakamkan kenyataan beberapa responden dan membongkar kegiatan mereka terbabit.

Melalui rakaman visual saya saksikan, dinding premis dipenuhi gambar pegun berwarna lelaki kacak, warga tempatan dan asing. Majoriti mereka dirakamkan tanpa baju, menampilkan abdomen 'six pack' dan hanya memakai seluar dalam jarang, seksi, 'see through', bangga menayangkan 'senjata' mereka kepada pelanggan bernafsu.

"Dia macam ni bang, pelanggan datang, tengok gambar. Lepas tu pilih mana perkenan, pekerja tempat tu akan call lelaki gay ni, dia orang tinggal di apartment area sama," lapor wartawan 999.

Saya dimaklumkan sebilangan warga asing terbabit, pelajar kolej swasta antara mereka dari Iran, Thailand dan Korea, mencari 'extra income' sambil memuaskan nafsu songsang.

"Oral seks, RM50, 'body to body' massage, RM150. Kalau nak bawa dia orang balik ke rumah and have your own sweet time, RM280 per hour, pakej massage dan seks sekali," tambah wartawan sama.

"Masa dia massage awak, apa jadi?," soal saya.

"Pertama kali saya buat rakaman guna spy camera, saya kena massage berseluar dalam, meniarap. Dia pakai seluar dalam juga, duduk atas saya sambil mengeselkan 'anu' dia. Meremang bulu roma, berpeluh tetapi saya tahan saja. Masa tu saya tanya semua fasal pakej ditawarkan tempat tu. Budak kerja kat kaunter, pondan, dia bagi tahu saya rate massage. Servis 'lain' boleh bincang dengan lelaki mengurut tu, katanya"

"Takut?," tanya saya lagi.

"Mahunya tidak, takut bang! Tetapi dah kerja jadi wartawan, buat sajalah. Kali kedua dia suruh saya bogel, saya cakap urut tempat lain. Dia cuba londehkan underwear saya, saya tak bagi," katanya kelihatan tenang.

"Body to body massage tu apa?"

"Masa dia massage pakai lotion, pelanggan boleh kiss bibir dia, peluk, belai dan sentuh dia," jawab wartawan berusia 28 tahun itu.

Saya menjangka, selepas paparan ini ditayangkan 999, pada hari Khamis, 20 Mei, jam 9 malam, pasti pihak pengurusan premis terbabit akan 'tersedak' buat seketika. Itu pun barangkali hanya buat sementara waktu, selepas itu mereka akan menjalankan operasi semula seperti biasa.

Ramai mengajukan soalan, siapa memberikan maklumat berhubung kes seperti itu? Jawabannya orang ramai, penonton setia 999, kelompok sakit mata melihat kegiatan tidak bermoral dijalankan pihak mengkesampingkan nilai masyarakat timur. Melalui pengamatan saya, biarpun 999 mula bersiaran sejak 9 tahun lalu, penonton tidak jemu menghantar ribuan pesanan ringkas ke hotline 019 6330 360, menyalurkan pelbagai maklumat sekaligus memberikan peluang kepada kami terus bersiaran.

Terima kasih kepada mereka semua.http://mazi dulakmal.blogspot.com

Read more...
Related Posts with Thumbnails

VisitorZ

Community Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP