Custom Search

Ladies, be careful of Sony V8 camera



17 comments:

Anonymous,  August 10, 2009 at 9:13 AM  

Uiii...aku nak lah camera ni...biar betul...

triple x malaya August 10, 2009 at 4:24 PM  

uiii...takut nye...+ cam best je...huhuhu

FriDay dA FourtH August 11, 2009 at 8:49 AM  

LOL...Are you suuuuureeeeeeeeeeee??? Btw, it isn't actually being used anymore nowadays... very hard to find... (untuk 2 sedara yang comment diatas tu)

Anonymous,  August 11, 2009 at 1:06 PM  

cow kit ada maaa.....

MaTgA|BeR August 12, 2009 at 8:33 AM  

huhuhu... best ni bleh buat duit...

Nur Fadiah August 14, 2009 at 10:08 AM  

betul ke da de teknologi cam nie???
bace kat mane???

9voyeurs.com???/ domain die dah disable...x ble bkk

ke edit dlm photoshop ke Illustrator
edit dlm transparent...
macam real...
tp mcm x
sbb....
perempuan je yg mungkin akan tahu sbb nyer, bile perhatikan betul2..
hahaha
dan satu lg kenape yg org yg kat blakang tu x nampak pon dlm baju tu??? (*.~)+

Aku YanG Gilakz August 14, 2009 at 1:30 PM  

teknologi ni memang wujud.. tapi tak lah di gunakan untuk, atau di jual di pasaran terbuka...maybe tentera atau perisik yg pakai....tidak pun ni alat dari planet lain..hehehe sapa tau kan...

Aku YanG Gilakz August 14, 2009 at 1:31 PM  

teknologi ni memang wujud.. tapi tak lah di gunakan untuk, atau di jual di pasaran terbuka...maybe tentera atau perisik yg pakai....tidak pun ni alat dari planet lain..hehehe sapa tau kan...

Risktaker August 20, 2009 at 12:39 PM  

tumpang tanya..
klu pakai baju kebaya..pakai tudung..ttup aurat..ble scan juga ka??

joegrimjow August 25, 2009 at 11:17 PM  

seb bek tengok malam
ishhhh

miss_syazwani September 10, 2009 at 10:51 PM  

erk!...btol ke nieh? perh! dasat btol, bahaya!3.....

miss_syazwani September 10, 2009 at 10:55 PM  

lupa plak, copy entry k, thanx 4 telling dis,

kelambuharimau September 16, 2009 at 10:03 AM  

aik..ade jual barang ini macam banyak susah ooooooo..semua bole tengok

sungaiboy September 27, 2009 at 5:53 PM  

sesuatu yg boleh merosakkan dunia

Related Posts with Thumbnails

VisitorZ

Community Blog

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP